Spring naar de inhoud

Atelier in Beeld: 6 mei 2023

  Zin om onze ateliers eens in werking te zien?
  Dat kan op zaterdag 6 mei doorlopend van 14:00 uur tot 18:00 uur.
  De ateliers Beeldhouwen, Keramiek, Schilderkunst, Grafiekkunst, Initiatie, Architecturaal Ontwerp/Ontwerpschetsen en Projectatelier zijn open en vrij te bezoeken.

  In onze ateliers Beeld (6-18 jaar), Interieurontwerp, Grafisch Ontwerp en Illustratie, Tekenkunst, Levend Model en Fotokunst kan je zelf ook aan de slag.

  De Beeldateliers voor kinderen en jongeren houden in de voormiddag vriendendag.  De leerlingen kunnen die dag een vriend(in) meebrengen om van de atelierwerking te proeven, tijdens de gebruikelijke atelieruren.

  Je bent van harte welkom!

  https://atelierinbeeld.be/nl/kunstenaar/sint-lucas-academie-gent-0

  Sint-Lucas Academie-Gent

  (Ingang via Oude Houtlei 13/H)

  PROGRAMMA WORKSHOPS tijdens Atelier in Beeld: 

  TEKENATELIER
  Tijdens deze open atelier namiddag organiseert ANN BONNE een workshop ‘zilverpen-tekenen’. De workshop is gratis en het benodigde materiaal is aanwezig in het atelier. De workshop omvat een demonstratie van preparatie van dragers, het hanteren en arceringstechnieken van de zilverpen, soorten papier …
  Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met deze interessante techniek rond het thema ‘WOLKEN’. Gaat door in de lokalen 213 en 214, tweede verdieping dwarsvleugel Oude Houtlei 13/H, Gent. De workshop duurt twee uren van 14-16 u of van 16-18 u met inschrijving via mail: ann.bonne@sintlucasacademie.be. Graag het tijdstip vermelden bij bevestiging.

  FOTOKUNST organiseert een workshop over CYANOTYPE.

  GRAFISCHE VORMGEVING organiseert een workshop over ARTISTS BOOKS.

  Sint-Lucas Academie