Spring naar de inhoud

Vernieuwde website Sint-Lucas academie

  Beste bezoeker

  Welkom op de nieuwe website van de Sint-Lucas Academie. Zoals je merkt, heeft onze website een grote facelift gekregen. Naast het vernieuwen van onze huisstijl, hebben we ook verschillende mogelijkheden aan de website toegevoegd om uw bezoek eenvoudiger en aangenamer te maken.

  Een greep uit de nieuwigheden op de website:

  • Een zoekfunctie waarmee je gemakkelijker informatie kan opzoeken op de website.
  • De website is 100% responsief. Je kan hem nu mooi bekijken op je gsm of tablet.
  • Je kan eenvoudig het schoolnieuws volgen door je te abonneren op deze website.
  • Er is een veel gestelde vragen sectie.

  De grootste aanpassingen zijn voornamelijk achter de schermen gebeurd. Er zijn meer mogelijkheden, een grotere functionaliteit en het laat ons toe jullie sneller op de hoogte te brengen van het Sint-Lucas academienieuws! Indien je vragen of opmerkingen hebt, mag je ons gerust een seintje geven en we helpen u graag verder!

  Sint-Lucas Academie